Wednesday, November 24, 2010

spesel eyebrow!

aku kmpem bg 5 bintang kt kanak2 ni,. mungkin tanpa latihan yg gigih, dan disiplin yang kuat, mana mungkin mereka bisa melakukan aktiviti seperti ni. sbnarnye, aku mula meminati iklan ni sejak syahmi(anak buah) melakukan aktiviti ini. xla serupa, tp mengingatkan kpd iklan, xmau komen panjang,. lu pikir la sendri!

video

setelah melihat kali pertama, bengang jugak aku tgk due2 bdak ni,. hampir2 tergelak dek telatah sengal. kalo kecik2 dah diajar sengal, besar2 mesti STYLE kan? haha. yang xbleh blah, mulut mereke berkerut2 , punye la tak mahu "spoil". rase mahu lempang pun ade, masih membuak2. mesti makayah depa gembire kan. bukan susah bg kanak2 separa melakukan aksi tersebut. stakat i2. 5BINTANG!

sekitar majlis alang.



alhamdulillah. tanggal 21hb nov yg lepas, alangku Shamsul Akmal
berjaya diijabkabulkan bersama pasangannya Kamiliah Eiddiah di masjid
berdekatan rumah pihak perempuan di kota sarang semut kedah. Majlis yg
berlangsung singkat dan bermakna menjadi tanda sahnya mereka sbg suami
isteri. Pihak rombongan lelaki disertai 5 buah kereta dan bergerak dari
Raub pd 20 nov.Begitulah sedikit sebanyak laporan hari Raja Sehari
abgku. hehe.




Ada pengalaman yg banyak utk dikongsi. Suasana kiri dan kanan jalan
yg dikelilingi bendang menjadikan mood begitu selesa melihatnya.
Last g kedah, mase along belajar kat uum. itupun, xingat dah ape yg
menarik dikedah. Kesan banjir masih terdapat di sekitar kawasan perumahan
apabila byk tilam, perabot dibuang krn rosak sepenuhnya.



lain, pengalaman menjadi pengapit sememangnya satu pengalaman baru yg menarik.dah gaye mcm pengantin pulak, diperhati dan dilihat oleh org rmai,.hehe.
bercerita mngenai pengapit, pengapit pompuan die plak bleh tahan. haha.
xnk la lebih2. kalo ade, ade la tu.


cakap pasal kawin, dah 4 org abg aku dah kawin. next adalah aku. aku?
cam xcaye je. but sory la, sy ade 3taun setengah lg utk abes belajar.
lame wo! xpe la. biar aku sukses dlu, dah kukuh , baru la jaga anak org ek,.hehe
jadi simpan2 la duit ek.xde at least 10K, jgn bermimpi la wer!!

Sunday, November 14, 2010

ptb..

adei., kebengangn terhadap gareth bale mmbuak2. time aku buang kau la, kau nk perform ek,. jejas point aku. sakit2. adui,. pasal blog plak, aku cam nk wat TRANSFORMASI sket la. tensen pun ade. bak kate pepatah(aku), ibarat melepaskan batuk di tepi eskelator. xde motif dan tujuan2 tertentu. sory la ek. aku xsehebat a.samad said, x sekreatif fakhrulrazi, xsemadah faiz alias dan xsecerdas iqtiyani bashir dalam penghasilan blog. I TRY k! haish., sbnarnya, sape ade web utk template blog yg semart? mentak 2 kupang,. peliz!!! sekiranya, idea mencurah2, ade la 2 yg baru., ni dinamekan program transformasi blog (ptb),. HAISH.

Wednesday, November 10, 2010

SELAMAT!!



pengembaraan sebenar bermula! pejam2 celik, da abes sem 1. kejap sungguh mase berlalu pergi., insyaAllah petang ni tibala di raub trindah,.. kpd kawan2 yg still berperiksa, slamat maju jaya aku ucapkan,..=-) i`m trying to fixed up this blog, to make it more intersting with latest issues n many more,. tq 4 viewing(those who still viewing),.

peace!!

Ce Try Tengok Yang Ni Plak...

_i luv Islam